Antoine & Mieke Beiler

SPONSORS gezocht!

Ik loop door Albert Heijn en ik vang een gesprek op tussen 2 dames die druk staan te praten over de situatie rondom het virus. Er is geen uitzicht dat het beter wordt, en dat neemt alle vreugde in het leven voor hen weg. 

Mensen raken depressief en ik (Mieke) heb een prachtig 20 stappenplan gemaakt om mensen innerlijke blijdschap te geven die niemand kan afnemen door middel van heling in hun geest en ziel.

Wie wil een sponsor worden om het mogelijk te maken dat mensen een gratis traject kunnen doorlopen?

Wie wil zelf de stappen naar innerlijke heling volgen en vervolgens een TOP van 5 stappen doorlopen om Zelf Coach te worden met de mijn 20 stappen? 

Dan ben je gezegend om zelf een zegen te zijn voor anderen!!

Ik hoor graag van je!


Voor Antoine & Mieke

begon hun pelgrimsreis op 12 april 1995 toen zij op Gods roepstem ingingen alles op te geven (huis en baan) en te vertrekken zonder te weten waar ze uit zouden komen. Deze eerste pelgrimsreis werd een reis van jaren zonder vaste woon-of verblijfplaats, met als bezit: 2 koffers.

Je kunt verder lezen bij de blogs over onze PELGRIMSREIS. 

Als je op een of andere manier gezegend bent door onze bediening of door Miekes blogs, ook op haar eigen website van Vrije Vlinder,

www.vrijevlinder.net

en ons een gift wilt sturen, zijn we je daar heel erg dankbaar voor!

Door middel van jullie gift kan het in de nabije toekomst ook mogelijk gemaakt worden om de online e coaching goedkoper aan te bieden, zodat meer mensen het traject "OP WEG NAAR INNERLIJKE HELING" kunnen gaan volgen! Kijk hier voor meer informatie.

Bank account:

NL81 INGB 0003 7553 72


BIC code:

INGBNL2A


M J Beiler-Christiaanse/ A.J.C. Beiler

The Netherlands

Antoine & Mieke verlangen

om de mensen bij het

Vaderhart van God te brengen. 

In 1996 werd hun bediening in Ohio (USA) geboren, in een kerk bij pastors

Paul & Jennifer Santoro.

Antoine zegt hierover: "Toen Mieke & ik in 1995 in Amerika waren, zaten we vast in de bergen van West Virginia. Zonder geld, zonder credit card en met twee koffers, ons enige bezit. In het motel waar we zaten, moesten we vertrekken. Het enige dat we konden doen was bidden. Tijdens het ontbijt in het motel. Daar ontmoetten we een man die ons een telefoonnummer gaf van de pastors in het TV filmpje. Paul & Jennifer Santoro. Zij hebben toen meer dan 7 uur gereden om ons op te halen. En weer 7 uur terug naar Ohio waar we hartelijk welkom geheten werden en een tijd zijn gebleven. En dat zonder ons te kennen. Paul & Jennifer zijn nederige mensen die alleen willen dienen. Al vele jaren. En dan nu komen ze opeens overal op TV. Zal best wel wennen zijn voor hen."

Het dienen in vele kerken in Amerika, Canada, Engeland en Israël, en het houden van eigen conferenties, hebben vele mensen tot bezinning gebracht. Zij zijn gaan nadenken over het volgen van Jezus' roepstem.

"Al die jaren hebben Antoine & Mieke zich gedragen gevoeld door God. Zoals een adelaar zijn jongen draagt op zijn vleugels.

In die jaren zijn er allerlei activiteiten ontstaan waarin zij allebei, op een eigen unieke manier, een lichtstraal zijn in deze donkere wereld." 

Ons verhaal

Welkom THUIS

Iedereen heeft een THUIS nodig.

Wat heb ik vaak verlangd om thuis te komen en wat hebben we tijdens onze pelgrimsreize​n voor God veel meegemaakt.

Sinds we in april 1995 uitgezonden waren om het Evangelie te vertellen op vele plaatsen, zijn we in gehoorzaamheid gegaan zonder te weten waar we uit zouden komen. Antoine en ik wisten al snel dat het een speciale roeping was, maar wel met een prijskaartje eraan.

We hebben zoveel mooie herinneringen! Eén daarvan wil ik delen.

Een gezin in Amerika nodigde ons uit om bij hen te komen logeren. We hadden hun hart geraakt door de creatieve uitbeelding van Gods Woord en zij verlangden naar meer intimiteit met God in hun dagelijks leven. Na de kerkdienst hebben zij ons twee dagen daarna opgezocht in het motel waar we die nachten hadden geslapen en de maand december hebben we daarna verbleven in hun gezin! Wat een voorbeeld van liefde en warm onthaal! De vrouw had een droom gehad waarin God aan haar vroeg om ons in haar huis te verwelkomen. En omdat zij nooit een droom van God had gekregen was ze zo verbaasd dat de Vader zo tot haar gesproken had! En de Vader had nog een surprise. Antoine kwam naar me toe en vertelde dat God tot hem gesproken had dat Hij dit gezin zou zegenen voor deze dagen. Wat waren we blij toen ze vol enthousiasme naar ons toe kwamen dat er een envelop in de postbus zat met een cheque van 500 dollar. Dank U Heer.

Er worden op dit moment allerlei oproepen gedaan om vluchtelingen te herbergen. Dat is een mooi initiatief.

Iedereen heeft een THUIS nodig. En dat kun je het allerbeste voelen als je bij VADER God komt schuilen! Daar voel je je echt begrepen en geliefd. Daar hoef je niet bang te zijn dat je wordt weggestuurd. Daar mag je jezelf zijn. Daar mag je je geheimen vertellen die je aan niemand durft te vertellen. Daar voel je je begrepen en volledig geaccepteerd.

Verlang je ook naar Vaders THUIS? Daar vind je heling van je gebroken hart. Daar word je heel gemaakt. Want Jezus is immers gekomen om gebroken harten te helen en te troosten en te bemoedigen wie zich klein en onbegrepen voelt.

Ik heb ook heling ontvangen. Mijn gebrokenheid mocht ik laten zien en wat was het geweldig om te durven kijken naar mezelf. Ik hoefde me niet groter voor te doen. En wat is het heerlijk dat er dan in het LICHT van Gods Liefde zoveel duidelijk wordt. Dat je je begrepen voelt is al de eerste stap naar genezing.

Evenement,

Concert,

Bruiloft, of een andere viering,

met

Antoine & Mieke Beiler 

Ons verlangen is:

Gods hart te laten spreken tijdens de aanbidding.

Antoine en Mieke: " Het betekent dat we ruimte maken voor de Heilige Geest om de harten van de mensen te raken en hen in een intieme relatie met God de Vader te brengen.

Het is zo mooi om te zien hoe mensen rust vinden bij het Vaderhart van God die zowel een vaderlijke als

(klik op link om Miekes blog over Gods Moederhart te lezen) moederlijke kant heeft!!"

Je kunt ons uitnodigen voor een spreekbeurt met eigen songs van Antoine in je kerk/gemeente.

Het kan een concert, viering of evenement zijn. Ook voor een Kerst- of Paasviering kun je ons uitnodigen.

Thuis, bij Vader's hart mag je jezelf zijn, mag je je veilig en vrij voelen. Gods karakter is volkomen. Dat betekent genezing, rust en acceptatie vinden bij Gods

Vader/ Moederhart.

Je ontdekt dat je uniek bent en in Gods PLAN mag gaan wandelen!

Misschien wil jij ook jouw kerk/huisgroep daarvoor openen.

Over ons

Al die jaren hebben zij zich gedragen gevoeld door God. Zoals een adelaar zijn jongen draagt op zijn vleugels.

Door de wind voel ik het leven,

die blaast door mij heen.

Door de wind word ik gedreven

naar een plaats met God alleen.

De zee doet mij begrijpen

waar het allemaal om draait.

Ik word steeds stiller

als de wind steeds harder waait.

De wind zal altijd waaien

door je haren heen.

Maar je kunt de wind niet draaien.

Want dat kan God alleen!

Tekst & Muziek: Antoine Beiler

Mieke bij haar geliefde plek....... de zee......!!! In Zeeland zie je veel strandpalen. Deze zijn voor het breken van de golven. Sommige palen zijn door de vele stormen gescheurd, gespleten...Als mens kun je ook een gescheurd hart hebben gekregen na een trauma of verdrietige leefomstandigheden of omdat je geboren bent in een familie met veel problemen....Maar het goede nieuws is: JE STAAT ER NOG! Ondanks alle stormen en weersinvloeden die je in het leven hebt meegemaakt ben je er nog!!! En je mag er nog steeds zijn...in alle opzichten. Je mag helemaal worden wie je bent! Kijk ook even op de coaching website van Mieke www.vrijevlinder.net

"God wil je omarmen... je hart helen...heel maken...."

Verborgen schatten.

In ieder mens zitten verborgen schatten. Waarom houden ze die dan geheim? Partners ontdekken soms pas na jaren een bijzonder talent in de ander. “Ik heb nooit geweten dat jij dat verlangen had!”, hoor je dan zeggen.

Een verstandig mens weet ze naar boven te halen. Durf jij die uitdaging aan te gaan?

Natuurlijk moet je eerst bij jezelf aan het werk gaan. God heeft zielsverlangens in je hart gelegd. Vaak worden die door anderen, en juist door naaste familieleden, verkeerd begrepen. Ze zien eerder een “zwakte” in je. Toch heeft God heeft juist dat “zwakke” aan jou gegeven om er iets bijzonders mee te doen. Als je die “schat” van God in je eigen leven hebt ontdekt en leren waarderen, kun je aan de slag gaan met de ander.

Zoek het “bijzondere” in je kind, in je partner, in je vrienden…. Leer te waarderen wat hen zo speciaal maakt en benadruk dat!

Spreekbeurten van Antoine & Mieke over:

-Het Vaderhart van God

-Gods Moederhart

- Innerlijke heling: Genezing van je geest en ziel die uitwerking heeft op je lichaam

- Wat is de dieper liggende oorzaak van je probleem

- LEVEN IN GELOOF en

-Het volgen van Jezus' roepstem

-Liefde verdrijft je angsten;

-Genade boven regels;

-Goddelijke aantrekkingskracht/de weg van liefde;

-Aanbidding met je geest, ziel en je hele lichaam. Uitleg van Bijbelse expressie, Davids tabernakel met dans en het gebruik van vlaggen en banieren.

-Bevrijding door aanbidding;

-Profetische aanbidding....wat is dat?

-Leven in balans;

-Samen gaan in je huwelijk;

-Leven zonder intimidatie;

-Blus de Geest niet uit;

-Je geestelijke erfenis in ontvangst nemen;

-Het kind vooraan/luisteren naar je kind;

-Het ontbrekende puzzel stukje/ "bijzonder is speciaal";

WORD WIE JE BENT!

-Dagelijkse voorziening;

-Opnieuw beginnen.