Antoine & Mieke Beiler

Een strijder in Gods Koninkrijk heeft de aarde verruild voor de hemel.

Evangelist Jan Zijstra is overleden.

Dit schreef hij als voorwoord voor mijn Dagboek.

“Mieke Beiler houdt met dit dagboek: ‘Uit het dal naar de bergtop’, waarin zij 365 overdenkingen opschreef, ons een spiegel voor. Daarbij zet ze ons aan het denken. Dat is natuurlijk de bedoeling van elk dagboek. Ook dit bijzondere, mooie dagboek is een boodschap, hoe God over de dingen denkt, over ons denkt. Psalm 139:17-18 zegt ons dat de gedachten van God kostbaar zijn; ze zijn zeer rijk; daarbij zijn ze ontelbaar veel in aantal; zoveel dat ze niet te tellen zijn.

Dit dagboek gaat over die gedachten; ze komen vol liefde en heel teder tot ons maar juist daardoor komen ze ook heel krachtig over. Het zijn ook gedachten die ons aansporen om ze om te zetten in daden. Het zijn die daden, die `werken van het geloof`, die de veranderingen in ons leven aanbrengen.

Als u de gedachten die Mieke Beiler opschreef, overdenkt en in toepast, zult u door het werk van de Heilige Geest gevormd worden naar het beeld van zijn Zoon, om zijn gelijkenis zoals de Bijbel ons leert aan een arme wereld te laten zien.

Ik hoop dat ‘Uit het dal naar de bergtop’ zijn weg zal vinden in de levens van vele christenen en dat het hun harten zal aanraken.”

Evangelist Jan ZijlstraVoor wie ook belangstelling heeft voor een wekelijkse overdenking/inspiratie uit Miekes Dagboek, stuur dan even een e-mail naar [email protected] of vul  jet contactformulier even in. Dan krijg je ieder weekend een een gratis overdenking in je e mailbox.


Als je op een of andere manier gezegend bent door onze bediening of door Miekes blogs, ook op haar eigen website van Vrije Vlinder,

en ons een gift wilt sturen, zijn we je daar heel erg dankbaar voor! Alvast heel erg bedankt!

M J Beiler Christiaanse/ A J C Beiler

The Netherlands

Bank account:

NL81 INGB 0003 7553 72


BIC code:

INGBNL2A

Het was mijn wens om op mijn Road Of Glory CD de foto’s te gebruiken die we op ons geliefde plek, Keswick in het Lake District van Engeland, hadden gemaakt! En toen dat klaar was, was ik al gelukkig! "Road of Glory" is een Collection van 15 songs die ik bijna allemaal zelf schreef en heb opgenomen tussen 1990 - 2008. Ik heb 4 albums opgenomen sinds 1992. 1991 Your Touch (Ned/Eng) 1992 Ticket To Heaven 1997 Your Touch (CD van de Maand EO Radio 2, nu NPO Radio 2) 2008 Road of Glory Dit jaar hoop ik Your Touch uit 1997 opnieuw uit te brengen met bonus tracks zoals Ticket To Heaven. Dit album was toen niet zomaar CD van de Maand bij EO Radio 2. Nog steeds noemen mensen dit album Your Touch uit 1997 Antoine's masterpiece. In Amerika werd mijn album veel lokaal op de radio gedraaid, werd ik gevraagd om grote radio stations te bezoeken voor een uur lang interview waarbij veel van mijn nummers werden gedraaid! Ter plekke vertelden de Radio DJ's mij welke Amerikaanse artiesten daar ook waren geweest. Toen besefte ik me pas hoe bijzonder het was dat ik daar als Nederlandse zanger was uitgenodigd! Amerika was een droom van 1995-2000! Volle kerken bij de concerten, jeugdavonden waar ze uit hun dak gingen bij mijn songs Come To The Table en Angels en er werd geroepen om meer!

En dat voor een Nederlander......Radio interviews en de berichten die we bij de Christelijke Boekwinkels in South Carolina hoorden dat de luisteraars na de radio uitzendingen naar de winkels reden om mijn CD Your Touch te kopen. Toen ik begin dit jaar bij visites nog weleens op aanvraag dat album Your Touch uit 1997 liet horen vielen een aantal van verbazing bijna van hun stoel. Iedereen reageerde hetzelfde. "Dat album is zo te gek! Dat moet weer in winkels liggen en op voorraad zijn". Ik ben er mee bezig! En zie er naar uit! En Engeland dan? Dat was ook geweldig! Zowiezo het land waar Mieke en ik ons thuis voelen. En waar we ook zouden willen wonen. De optredens in Cathedrals zal ik nooit vergeten......Echt bijzonder! Maar ook de kerken waar we welkom waren vergeet ik niet. En dan de gezellige maaltijden met elkaar na de diensten en optredens! Heerlijk! Dat kunnen die Engelsen wel! Ik ben benieuwd wat er nog gaat komen.

Wat vind je van het idee als ik met jou mijn dagboek ga delen?


Ik heb mijn 365 dagen dagboek geschreven en vraag me af of jij ieder weekend een overdenking in je mailbox wilt ontvangen.


Het is een dagboek in 3 delen:

Deel 1

Uit het dal

Deel 2

Naar de bergtop

Deel 3

Leven in balans


Laat even weten of je er belangstelling voor hebt!

Je mag ook een kennis of familielid of partner aanmelden door zijn/haar

e mailadres te sturen.


Ik heb een speciale lijst van mensen die mijn dagboek willen lezen!


De nieuwsbrieven gaan gewoon door en komen 1 keer in de paar weken/maanden.

Dit is een van de 3 voorwoorden die Ad de Krijger schreef voor mijn dagboek.


Voorwoord

“Ik vind jullie moedig en sterk om (soms noodgedwongen) altijd met een oprecht hart de onderste weg van liefde te gaan; wat op zich al een getuigenis was en wat niet altijd door anderen werd begrepen. Moed en standvastigheid gekoppeld aan echte liefde heeft zijn (geestelijke) vrucht gehad met daarin de vreugde die jullie alleen zelf het beste begrijpen.

Dit Dagboek geeft heel duidelijk de overwinningen weer, die voor iedereen te behalen zijn, ook al gaat er strijd aan vooraf. Het gaat steeds weer over de heerschappij van onze Maker die in ons blijft.

Ons gebed voor jullie en allen die dit Dagboek lezen is dat de alles overheersende vrede van God en de inspiratie van de Heilige Geest naast het verlossende werk van onze Heer Jezus dagelijks ervaren zal worden. Het zal jullie tot nieuwe hoogten brengen in het Koninkrijk van God dat hier op aarde al is. Blijf doorgaan met de Liefde te geven en je zult steeds meer Liefde ontvangen, want dat is wat Hij wil! Ga alsjeblieft door met de bediening die je hebt ontvangen en laat de mensen maar ervaren dat God ook op andere manieren gelukkig kan maken – jullie zijn daarin een bijzonder voorbeeld.”

Pastor & Founder Ad de Krijger 

Nieuwsbrief

Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief! Je hoeft alleen je e mail adres in te vullen! En vermeld dan ook:

Nieuwsbrief en/of Miekes Dagboek


ANTOINE WERKT AAN NEDERLANDSE CD.


Vandaag donderdag 24 oktober plaats ik vanmiddag mijn lied Duister of Licht op Facebook. Dit is de 1992 versie door Daniel Manuputtij opgeknapt want het is bijna 30 jaar geleden. Op mijn eerste album in 1992 stonden Nederlandse en Engelse songs. Duister of Licht was er één van. Tijdens mijn optredens/concerten in die tijd gebeurde er altijd wat tijdens Duister of Licht. Mensen kwamen spontaan naar voren om hun hart aan Jezus te geven en wilden een nieuw leven. Bijzonder. In het Amphi Theater van De Bron maakten we toen ook iets moois mee. Dat vertel ik op Facebook als ik vandaag het lied plaats. 

Antoine heeft het verlangen om op een muzikale manier onze reisverhalen te vertellen waarbij onze VADER op de meest wonderlijke manieren ons leidde en wonderen deed die ons iedere keer weer met open mond verbaasd deed staan!


Mieke heeft haar e coaching traject gemaakt en is nu weer open om dansworkshops te geven! Meer info kun je vinden op haar eigen website www.vrijevlinder.net

Op zaterdag 13 april 2019 gaat Mieke een creatieve dag houden waarin het Moederhart van God centraal komt te staan. Het thema van de dag is: Kom tevoorschijn!

Aglow Festival op 17 november 2018 in Middelburg. Antoine had een mooie workshop met de mannen en deelde daarin onze pelgrimsreis-herinneringen van de afgelopen 23 jaren. God had de hele reis ALLES ONDER CONTROLE...

Mieke deelde met de vrouwen uit haar hart hoe ze zich soms geblokkeerd had gevoeld tijdens de reis, en over de verandering in haar hart...Haar thema was: Succesvol, waardevol, boordevol. 

Na een jaar van rust (wat evenementen betreft...), gaan we verder met de voorbereidingen voor een retraite over Gods Vader- & Moederhart.

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan het genezen van de innerlijke mens. Er is veel heling gebracht in de ziel en geest van mensenharten! Zo bijzonder om te zien dat, als de psychiaters geen hoop meer hebben, Jezus daar is om gebroken harten te helen! 

Klik hier om te lezen dat er hoop is voor de hopeloze! Kijk bij de categorie: Troost!


We willen de retraite ook op andere plaatsen in Nederland en Engeland gaan houden. Het thema "Vaderhart & Moederhart van God" zal centraal staan! Klik voor meer info over dit thema.

Op Mieke's website kun je lezen over haar nieuwe e coaching! Neem gerust een kijkje. Klik hier.

Een terugblik op onze retraite dag

Een bijzonder moment van de retraitedag....Ieder mocht iets neerzetten van zichzelf: WIE BEN IK? Dat is een moeilijke vraag en het viel niet mee om die te beantwoorden.

In een maatschappij waarin er alleen gelet wordt op het eindresultaat en waar de prestatiedruk die er op je gelegd wordt erg groot is, is er moed voor nodig om iets van jezelf te laten zien. Wie je BENT laat je vaak niet zien in wat je DOET! Je bent zo vaak bezig met dingen die je veel moeite kosten en dan blijven de dingen die je echt leuk vindt en die je ook best makkelijk afgaan jammergenoeg vaak liggen....

Tijdens de retraite mocht je je thuisvoelen en gewoon laten zien wie je bent met je mooie en zwakke kanten...en je geliefd voelen! En weet je wat er gebeurt als je je helemaal geaccepteerd voelt? Dan wordt je zwakke kant ook zo bijzonder. Dan hoef je je niet meer te verstoppen...want jij bent JIJ...JIJ BENT UNIEK!

Zaterdag 1 juli 2017 RETRAITE-DAG met Antoine & Mieke Beiler in Vlissingen.


Op zaterdag 1 juli is het zover! Op de pagina van de EVENEMENTEN kun je de ook uitnodiging voor deze dag vinden. Het wordt een dag van genieten van wandelen, samen praten...lachen, huilen, delen in vreugde en verdriet en samen op zoek naar innerlijke heling!


Zaterdag 1 juli 2017

Retraite dag

met Antoine & Mieke Beiler

in Vlissingen.


Op zaterdag 1 juli is de retraite en we houden het in Vlissingen in de zaal (inloophuis) van STA OP ZORG in de Badhuisstraat 60. Het gebouw is op dit moment goed te herkennen omdat het in de steigers staat met een schutting eromheen. Geen mooi uiterlijk maar wel goed herkenbaar! Lieve mensen die ons daar welkom heten zullen ons helpen om er een fantastische retraite-dag van te maken! Mocht je er een weekend van willen maken dan kun je naar eigen keuze verblijven in verschillende locatie's zoals: Hotel, Bed & Breakfast of vakantiehuisje. Kijk maar eens op internet bij: vakantie op Walcheren! De zaal waar we de retraite houden ligt op 5 minuten lopen van de boulevard waar je heerlijk kunt uitwaaien aan zee! We beginnen om 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarna een lunch. Het middag programma start om 14.00 uur. We besluiten de dag met een diner en daarna een gezamenlijke afsluiting. Rond 21.00 uur is de retraite afgelopen.

Voor de retraite dag vragen we een gift. We hopen dat iedereen begrijpt dat er met zo'n dag met lunch en diner kosten aan verbonden zijn!

Opgave voor de retraite is verplicht.

Als je op zaterdag 1 juli naar een goedkope parkeerplaats zoekt kun je gratis parkeren op het pleintje van de Dokter Stavermanstraat op 5 minuten lopen van de zaal Sta op Zorg.


Ook op de Burgemeester van Woelderenlaan kun je gratis parkeren. Deze ligt vlak achter de boulevard. Dat is ongeveer 10 minuten lopen naar de zaal.

Er is weer een nieuwe blog voor PASEN 2017! De moeite waard om te lezen!

Vandaag gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem waar je mee worstelt. We kijken vaak naar uiterlijke symptomen van het ongemak: Hoofdpijn en andere lichamelijke of psychologische klachten kunnen dieper liggende oorzaken hebben....Vaak ben je je niet bewust van de oorzaak en ben je vooral gericht op het bestrijden van pijn. Innerlijke pijn is immers veel minder makkelijke te benoemen. Maar wat is het helend om dieper te durven kijken.....Ik lees net Ezechiël 34 vers 16. Daarin staat dat Jezus, net als een goede herder, op zoek is naar verloren schapen. Iemand die zich bewust is van zijn/haar zwakte en daarin zoekt naar de kracht van GODS LIEFDE! Ik heb zin in vandaag!


Mooi optreden Mieke Beiler in De Herberg,Vlissingen.

Ondanks velen Mieke kennen vanuit de Creatieve Dans en Coaching was het bijzonder om Mieke te zien optreden met weer andere talenten. Improvisatie op de piano waaruit de meest mooie melodieen voortkwamen, liefelijke luisterliedjes op de gitaar en haar verhalen tussendoor over 22 jaar ervaring aan Pelgrimsleven maakten het zoals iedereen riep na afloop "een prachtige middag"!


Mieke speelt vanmiddag zaterdag 19 november 2016 in de Herberg,Vlissingen.


Vanmiddag speelt Mieke in de Herberg,Vlissingen. Ze is daar regelmatig spontaan binnen gelopen en begon dan piano te spelen. Daar zaten ze zo van te genieten dat ze Mieke gevraagd hebben vandaag zaterdag 19 november 2016 te komen spelen van 14.30 uur tot 16.00 uur. Ze zal zowel piano als gitaar spelen en haar ervaringen vertellen over vele jaren Pelgrimsleven.

Je kunt zo binnenlopen, een stoel pakken en rustig genieten.


http://www.pkn-vlissingen.nl/nieuws/nieuws/bericht:muziekmiddag-op-19-november-in-de-herberg.htm


Gitarist Jay-P van de prachtige solo's op Antoine's Ticket To Heaven en Tell Me speelt nu bij Rob de Nijs in de band.


Proficiat aan Jay-P die nu als gitarist in de band van Rob de Nijs speelt. Jay-P heeft mij gezegend met zijn prachtige solo's op Ticket To Heaven en Tell Me. Volgend jaar breng ik het album Your Touch opnieuw uit met als bonustrack Ticket To Heaven die ik opnieuw ga opnemen. Hieronder kun je luisteren naar Tell Me met die mooie solo van Jay-P. Deze song staat ook op mijn Collection album

Road Of Glory. 

0